Kıbrıs Tur Programı
Kalkış Yerleri: Saat 04:45 Sabiha Gökçen Havaalanında buluşma
PROGRAM
1 Gün: Lefkoşa - Girne

Saat 04:45 de Sabiha Gökçen Havaalanında buluşma. 06:55 uçağı ile Kıbrıs’a uçuş. Alanda bizi bekleyen otobüsümüze binip gezilerimize başlıyoruz. Lefkoşa Surları, Girne Kapısı, Cumhurbaşkanlığı, Barbarlık müzesi ve Yeşil Hat sınırı gezileri sonrası alış veriş ve öğle yemeği için serbest zaman, Girne’ye hareket. Makaryos’un Sarayı, Boğaz Şehitliği, Beylerbeyi köyü, Bellapais Manastırı gezileri sonrası Girne Yat Limanında dinlenme keyfi. Otelimize yerleşme, akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: Girne

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından tüm gün serbest zaman. Dileyenler otel ve çevresinde Girne’nin ve denizin keyfini çıkartabilirler veya isteyen misafirlerimiz extra olarak yat turuna katılabilirler.  Akşam yemeği ve konaklama.



3 Gün: Güzelyurt - Lefke - Girne

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Güzelyurt’a doğru hareket ediyoruz. Mavi Köşk, Doğa ve Arkeoloji müzesi, Snt. Mamas İkon müzesi gezileri ve öğle yemeği için serbest zaman. Bu sürenin sonrası Soli Bazilikası, Vuni Sarayı ve kalıntıları, Güzelyurt körfezi ve Lefke kasabasının panoramik gezileri sonrası otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.



4 Gün: Lefkoşa - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından öğlen saatlerinde kadar otelde serbest zaman. Eşyalarımızla otelden ayrılış ve panoramik Girne turu. Bu zaman diliminde alış veriş yapma ve dinlenme imkanınız olacak. Lefkoşa Ercan Havaalanına transfer. Saat 22:00 İstanbul’a uçuş. Sabiha Gökçen terminalinden misafirlerimizi uğurlama ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.albatrosturizm.com/kibris-turu

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 28.03.2024 17:40 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.