Bolu Harikaları Tur Programı

BOLU'NUN DOĞA HARİKALARI GÖLLER

Kalkış Yerleri: 06:30 İncirli Alfemo önü, 07:00 Mecidiyeköy Eski Tekel Fabrikası önü, 07:30 Kadıköy Evlendirme dairesi önü, 08:15 Gebze Center önü
PROGRAM
Hereke - Abant Gölü - Gölcük

İkramlar eşliğinde keyifli bir yolculuk sonrası ilk durağımız İzmit körfezinin en güzel koylarından biri olan Hereke. Restaurantta kahvaltımızı ve fotoğraflarımızı aldıktan sonra yolculuğumuza devam ediyoruz. Şimdi ki durağımız Gölcük (Cennet göl) oluyor. Cennet Göl kenarında sizlere verilecek serbest zaman diliminde yürüyüş yapabilir doğanın keyfini temiz hava eşliğinde çıkarabilirsiniz. Doğayla içiçe geçirdiğimiz bu güzel zamanın ardından öğle yemeği (ekstra) için restauranta geçiyoruz. Yemek sonrası rotamız, yeraltında meydana gelen tektonik çöküntüler sonucunda büyük taş bloklarının vadiyi doldurmasıyla oluşan ve deniz seviyesinden 1328 metre yükseklikte bulunan Abant gölünün bulunduğu milli park oluyor. Göl kenarını otobüsümüzle turladıktan sonra misafilerimizin faytona binme, yürüyüş ve bisiklete binme imkanlarını sağlayacakları zamanı veriyoruz. Bu keyifli zamanın ardınan dönüş yolculuğumuz başlıyor. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.albatrosturizm.com/abant-golcuk

    Feyzullah mah. Bağdat cad. Kaptan sok. No:2 D:6 Maltepe/İstanbul
    0216 459 17 71


    Bu çıktı 20.04.2024 11:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.